Millorar les biblioteques amb la cooperació

Fitxa Tècnica


Títol:
Nature
Descripció:
Text complet de les revistes editades per Nature Publishing Group
URL:
Tipus d'accés:
Subscrita
Tipus de recursos:
Revista
Àrea de coneixement:
Biologia, divulgació científica
Matèria:
Ciències pures i de la natura
Idioma:
Anglès
Proveïdor:
Nature Publishing Group
Anys disponibles:
Any corrent més els 4 anys anteriors (UAB i UPF: accés als arxius des de 1997), amb alguns anys addicionals segons la revista. Més informació al fitxer "Drets d'arxiu" dels Títols Inclosos.
Títols inclosos:
Manuals d’usuari:
Condicions d’ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.
Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels articles per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades.
Préstec interbibliotecari: es permet la transmissió postal, per fax, o per “transmissió segura” a biblioteques acadèmiques de la còpia impresa d’articles (feta a partir de l’original electrònic)
Ús de dispositius mòbils: http://www.nature.com/mobile/naturejournals/index.html

Condicions d’accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a l’acord CBUC: UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL, URV, UOC, BC, UVic, UJI, UIB
Nombre d'usuaris simultanis: il·limitat
Accés perpetu al fons: En cas de finalització del contracte es conserva l'accés permanent a la informació pagada en anys anteriors.