Millorar les biblioteques amb la cooperació
Inici > Fitxes Tècniques >
Project Muse

Fitxa Tècnica


Títol:
Project Muse
Descripció:
revistes electròniques de més de 70 editorials universitàries nord-americanes coordinades per la Johns Hopkins University
URL:
Tipus d'accés:
Subscrita
Tipus de recursos:
Revista
Àrea de coneixement:
Humanitats i ciències socials
Matèria:
Ciències socials i humanes
Idioma:
Anglès
Proveïdor:
Johns Hopkins University / EBSCO
Anys disponibles:
en general, des de 1993
Títols inclosos:

579 en total (mireu les columnes J, K i L d’aquest fitxer per a saber quines revistes té subscrites la vostra institució)

Manuals d’usuari:

Preguntes freqüents (en anglès)

Condicions d’ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.
Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels articles per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades.
Préstec interbibliotecari: es permet la transmissió postal, per fax, o per “transmissió segura” (mitjançant Ariel o similars, sempre que el fitxer s’esborri després d’imprimir l’article) de la còpia impresa (feta a partir de l’original electrònic) d’articles a altres biblioteques espanyoles acadèmiques i de recerca.

Condicions d’accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a l’acord CBUC: UB, UAB, UPF, UdL, URV, BC
Nombre d'usuaris simultanis: il·limitat
Accés perpetu al fons: En cas de finalització del contracte es conserva l'accés permanent a la informació pagada en anys anteriors.