Millorar les biblioteques amb la cooperació

Fitxa Tècnica


Títol:
VLEX
Descripció:
Base de dades de legislació i jurisprudència (autonòmica, estatal, comunitària) a text complet. Inclou publicacions jurídiques espanyoles (llibres i revistes) a text complet.
URL:
Tipus d'accés:
Subscrita
Tipus de recursos:
Base de dades
Àrea de coneixement:
Dret civil, mercantil, penal, fiscal, laboral, administratiu i noves tecnologies.
Matèria:
Ciències jurídiques i econòmiques
Idioma:
Català
Proveïdor:
VLEX
Anys disponibles:
(Legislació) des de 1968 i (Jurisprudència) des de 1995.
Títols inclosos:
 • Més de 1100 llibres electrònics i 103 revistes jurídiques de diverses editorials espanyoles. Vegeu llistat de títols: Espanya, Unió Europea i Dret Internacional a: http://vlex.com/librarian_center
 • Notícies jurídiques dels diaris:
  Cinco Días, El País, El Mundo, Avui i Gaceta de los Negocios
 • Models de contractes i formularis
Manuals d’usuari:

Elaborats per biblioteques del Consorci:

Condicions d’ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels articles per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades.

Préstec interbibliotecari: es permet la còpia i transmissió d'articles a altres biblioteques acadèmiques i de recerca en format imprès (no digital), per correu postal o fax.
Ús de lectors de llibres electrònics: es pot fer la descàrrega (secció a secció) en un lector de llibres e- o en qualsevol lector de pdf (p. ex.: PDAs).

Condicions d’accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a les llicències signades amb la mediació del CBUC: UB, UPF, URV, UOC (versió Premium) i UAB i UIB (versió Global).

Usuaris simultanis: il·limitat

Serveis:

 • Servei en català, castellà i 10 idiomes més
 • Eines de traducció incorporades al sistema
 • Alertes automàtiques per correu electrònic
 • Funcionalitat "Els meus documents"
 • Interrelació total entre tots els documents
 • Actualització diària