Millorar les biblioteques amb la cooperació
Inici > Fitxes Tècniques >
Wiley Online Library

Fitxa Tècnica


Títol:
Wiley Online Library
Descripció:
Text complet de les revistes editades per les editorials John Wiley & Sons Inc. i Blackwell Publishing
URL:
Tipus d'accés:
Subscrita
Tipus de recursos:
Revista
Àrea de coneixement:
Multidisciplinar
Matèria:
Ciències de la salut
Idioma:
Anglès
Proveïdor:
John Wiley & Sons Inc.
Anys disponibles:
Des del 1997
Títols inclosos:

Podeu consultar la llista de títols (1400 aprox.) a: Llistat Wiley.

Manuals d’usuari:

De proveïdor:

Elaborats per biblioteques del Consorci:

Condicions d’ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels articles per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades.

Préstec interbibliotecari: es permet la còpia i transmissió de documents a altres biblioteques acadèmiques i de recerca en format imprès (no digital), per correu postal o fax.

Condicions d’accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a la llicència signada pel CBUC: UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL, URV, UOC, UJI, UIB, UVIC i UIC.

Nombre d'usuaris simultanis: il·limitat

Accés perpetu al fons: en cas de finalització de contracte, es conservarà el dret d'accedir de forma permanent a la informació subscrita en anys anteriors.

Serveis d'alerta: http://olabout.wiley.com/WileyCDA/Section/id-404511.html (per subscriure's cal registrar-se prèviament com a usuari i comptar amb una clau d'accés)