Millorar les biblioteques amb la cooperació
Media >
Regional Business News

Fitxa Tècnica


Títol:
Regional Business News
Descripció:
Base de dades a text complet d'articles de premsa, revistes especialitzades i agències de notícies regionals d'arreu dels Estats Units
URL:
Tipus d'accés:
Subscrita
Tipus de recursos:
Base de dades amb text complet
Àrea de coneixement:
Economia i empresa
Matèria:
Ciències jurídiques i econòmiques
Idioma:
Anglès
Proveïdor:
EBSCO Publishing
Anys disponibles:
Text complet a partir del 1993; resums i descriptors a partir del 1984 (ambdós depenent de la publicació)
Títols inclosos:

Podeu consultar la llista de títols a:
http://www.ebscohost.com/titleLists/bw-complete.htm

Manuals d’usuari:

De proveïdor:

Condicions d’ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es poden incloure enllaços a documents de la base de dades en pàgines web i altres publicacions electròniques.

Préstec interbibliotecari: es permet la còpia i transmissió de documents a altres biblioteques espanyoles acadèmiques i de recerca en format imprès (no digital), per correu postal o fax.

Condicions d’accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a la llicència signada pel CBUC: UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL, URV, UOC, BC, UVic, UJI, URL, UIC.

Nombre d'usuaris simultanis: il·limitat.